€77,00 EUR

Verkkokurssi 21 päivän helppo pysähtymishaaste

 

Tällä verkkokurssilla ohjaan sinut helppojen ja lempeiden äänitteiden avulla päivittäin kolmen viikon ajan pysähtymään itsesi äärelle sekä tekemään sisäistä siivoustyötä.

Yksinkertaiset sekä testatusti toimivat meditaatiot ja harjoitteet auttavat sinua itsetuntemuksen lisäämisessä, rentoutumisessa ja stressin vähentämisessä.

 

Verkkokurssilla sinä:

  • Opit erilaisia helppoja menetelmiä, joiden avulla voit pysähtyä ja rauhoittua arjen keskellä
  • Opit vahvistamaan kehoyhteyttä, maadoittumaan ja tasapainottamaan myös kehon energiakeskuksia. Tämä tuntuu välittömästi rauhallisempana olona!
  • Opit irtipäästämään hankalista tunteista etkä jää niihin enää vellomaan
  • Opit saamaan paremman yhteyden sisäiseen lapseen ja elämäniloon
  • Opit rentoutumaan ja palautumaan eli vähentämään stressistä johtuvaa ylivireystilaa 
  • Opit muuttamaan negatiivisia ajatuksia ja muistoja sekä minäkuvaa paremmaksi
  • Opit läsnäolon huikean voiman! 

 

Jokaiselle päivälle on oma teema ja harjoitus. Kurssin materiaalit aukeavat sinulle viikko kerrallaan. Kolmessa viikossa pysähtymisestä ja läsnäolosta muodostuu sinulle jo päivittäinen rutiini, joka auttaa sinua tasapainottamaan oloasi ja voimaan paremmin.

Verkkokurssilla saat myös paljon vinkkejä henkiseen kasvuun sekä lisää levollisuutta ja ymmärrystä omaan itseen. Kurssi sopii sekä aloittelijalle, että kokeneemmalle henkisen polun kulkijalle.

Verkkokurssin materiaali on käytössäsi yhden vuoden.

 

HUOM!

Kurssin ostamisen jälkeen sinut lisätään automaattisesti sähköpostilistalleni. Pääset pois listalta painamalla "unsubscribe" -painiketta.

Kurssilaisten palautteita:

“Kiitokset hyvistä alustuksista ja erityyppisistä harjoituksista arjessa pysähtymiseen. Hengittämisen muistuttaminen on tärkeää, sekä kaikenlainen itsensä huomioiminen. Moni näistä herätti oikeasti ajattelemaan myös omia tarpeitani ja kuinka herkästi negatiiviset tunteet jää päälle ja kuinka niistä päästää irti."

Asiakas

“Harjoitukset olivat sopivan pituisia, ei liian pitkiä. Sekä kuului selvästi, että olit itsekin harjoitustilanteissa läsnä, et lukenut mistään valmiiksi kirjoitetusta tekstistä. Energiavuotojen katkaisemisesta oli tosi paljon apua. Nyt nämä ihmiset, jotka ovat "vieneet " energiaa, eivät enää niin vaikuta minuun kuin ennen, kun olen tehnyt harjoituksia. Sekä negatiivisten tunteiden irtipäästämisharjoitus oli vapauttavaa.”

Asiakas

"Aivan ihana tuo sisäinen lapsi meditaatio. Tuli levollinen olo ja semmonen rakastettu, en osaa selittää mut hyvä olo :) Alustat tosi hyvin nää asiat, että miksi kannattaa tehdä tai ajatella tms. Se alustus on tosi tärkeää."

Asiakas

"Olen saanut kurssista apua ainakin irtipäästämiseen, levollisuuteen ja rentoutumiseen. Oon oppinu ymmärtämään itteeni enemmän. Ymmärtäny miks välillä menen ylivireystilaan ja välillä alivireyteen. Ja saanut työkaluja palautumaan parasympaattisen hermoston tilaan. Oon oppinunu tunnistamaan millon ylivireys napsahtaa päälle. Tulee levoton olo, on ns. monta rautaa tulessa, yrittää tehdä kaikkea samalla kovalla tohinalla eikä mistään oikeasti tule mitään. Muistikin pätkii. Oon saanut työkaluja siihen, miten voi rentoutua nopeastikin työpäivän aikana kun tuntuu ylivireältä. Ja työkaluja siihen miten illalla saa unenpäästä kiinni nopeasti. Tässä konkreettista (apua) sen valtavan tietomäärän lisäksi mitä oon kurssilta saanut."

Asiakas

"Oletin kurssin olevan pysähtymisharjoituksia ns. rentoutusharjoituksia. Kurssi on ollut paljon enemmän. Se on oman itsensä kanssa työskentelyä. Siitä saanut työvälineitä/harjoitteita arkeen. Aion käydä kaikki vielä uudelleen läpi."

Asiakas