Moikka ihana! Kiva kun löysit sivuni.

Tässä pieni esittely. 

KUKA OLEN?

Nimeni on Susanna Aarnikallio ja olen Oivallusten Olohuone-yrityksen perustaja.

Olen 42-vuotias, 3 lapsen äiti ja vaimo, ammatiltani sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja intuitiivinen energiahoitaja. Pitkä sisäinen polku ja oma puhdistustyö on kasvattanut minusta henkisen kasvun mentorin. Sairaanhoitajana olen työskennellyt mm. vanhustenhoidossa, saattohoidossa sekä kipuhoitajana erikoissairaanhoidossa. Halu auttaa ihmisiä on ollut sydämessäni aina.

Pääasiallinen asiakasryhmäni ovat ruuhkavuosia elävät herkät ja tunnolliset ihmiset, jotka etsivät sisäistä tasapainoa ja jotka ovat syystä tai toisesta kadottaneet yhteyden itseensä. Taustalla on usein uupumusta, haitallisia uskomuksia liittyen omaan itseen, perfektionismia, traumoja, isoja elämänmuutoksia ja haasteita itsetunnon kanssa.

Kolmen lapsen äitinä ja entisenä vuorotyöntekijänä tiedän, miten kuormittavaa arki voi olla. Tämän vuoksi haluan tukea ihmisten ja yhteisöjen kokonaisvaltaista ja henkistä hyvinvointia sekä auttaa jokaista löytämään omat vahvuudet ja voimavarat arjessa.

 

MITEN TY√ĖSKENTELEN?

Työskentelen ratkaisukeskeisin metodein, mutta lisäksi hyödynnän kaikkien asiakkaiden kanssa neuroplastisuuden periaatteita sekä tunnetaitotyöskentelyä. Käytännössä ohjaan erilaisten tietoisuustaitomenetelmien sekä hypnoosin äärelle, jolloin esimerkiksi ongelmien juurisyyt eli haitalliset uskomukset voidaan muuntaa, työstää ja jopa poistaa. Näistä menetelmistä on syntynyt myös verkkokurssini 21 päivän helppo pysähtymishaaste.

Omat uupumiskokemukset, traumat sekä tunne-elämän haasteet veivät syvälliselle tutkimusmatkalle tunteisiin ja ihmisyyteen. Näistä oivalluksista taas syntyi e-kirja "Tunteiden mestariksi - kohti sisäistä tasapainoa".

Olen tarjonnut ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, intuitiivisia energiahoitoja sekä erilaisia online valmennuksia ja digituotteita itsehoidon tueksi vuodesta 2020. Lisäksi kirjoitan blogia Hidasta Elämä-sivustolle nimellä "Vahvistusta uupuneelle". 

Olen kiinnostunut ihmisyyden eri puolista, tunnetaidoista, herkkyydestä, intuitiosta sekä henkisen kasvun ulottuvuuksista.

Oman sisäisen siivoustyöni jälkeen haluan auttaa myös muita omalla polulla. Toivon, että löydät palveluistani jotakin hyödyllistä itsellesi. 

ūüíúSusanna

Sinullakin on ratkaisun avaimet sisälläsi ja niiden löytäminen voi olla vain yhden ratkaisevan oivalluksen päässä.

Kiinnostaako itsetuntemuksen lisääminen ja sisäinen vapaus?

Tutustu aidosti vaikuttavaan valmennukseeni tai kysy lis√§tietoja henkil√∂kohtaisesta ty√∂skentelyst√§ kanssani s√§hk√∂postitse [email protected]

LUE LIS√Ą√Ą T√Ą√ĄLT√Ą

Lataa tästä maksuton 11 minuutin pysähtymisharjoitus rauhoittumisen tueksi sähköpostiisi:

Ladatessasi meditaation, lisään sinut automaattisesti sähköpostilistalleni. Pääset pois listalta milloin vain painamalla "unsubscribe"-painiketta.