Haluatko lisätä merkittävällä tavalla laajempaa ymmärrystä omaa itseä ja polkuasi kohtaan? 

Kiinnostaako sinua henkinen kasvu ja itsetuntemus, mutta tunnet polkevasi jatkuvasti paikallaan?

Liian moni “hukkaa” itsensä ja menettää voimansa elämän haasteissa, eikä uskalla kohdata pelkojaan saati tule tietoiseksi omista vahvuuksista ja voimavaroista.

IRTIPÄÄSTÄ JA RAKASTA - KOHTI SISÄISTÄ VAPAUTTA!

Valmennusohjelmassani yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ihmisyyden haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun.

Tämä on kokonaisvaltainen valmennus, jossa konsultointitapaamiset, itsenäiset tehtävät sekä meditaatioharjoitukset verkkokurssilla auttavat sinua lisäämään itsetuntemusta hyvin syvällisesti, nostamaan itsetuntoa, omanarvontuntoa, parantamaan tunnetaitoja, muuttamaan haitallisia uskomuksia, löytämään sisäistä turvaa sekä rakkautta omaa itseä ja kehoa kohtaan.

Irtipäästä ja rakasta- valmennukseni on huolellisesti kehitetty sellaisille rohkeille henkilöille, jotka todella ovat kyllästyneitä henkisesti jumittamaan ja vellomaan menneisyyden roskakoreissa ja haluavat oppia irtipäästämään menneestä sekä ovat valmiita avautumaan rakkaudelle.

Kuljen rinnallasi matkaa...

...jonka sinä teet ytimeesi, löytääksesi jälleen yhteyden omaan autenttisen itseesi, sinun sisimpääsi sekä vapautuaksesi sisäisistä rajoitteista, jotka jumittavat sinua henkisesti.

Sinä kasvat, oivallat ja laajenet...

...kohti todellista potentiaalia: omaa voimaasi! Opit mitä käytännössä tarkoittaa tunteiden mestaruus, uskomusten muuttaminen, sisäisen lapsen parantaminen, vahvuuksien ja sisäisten voimavarojen löytäminen.. ja se tärkein: itsensä rakastaminen!

 

MITEN TEEN SEN?

12 viikon pituinen Irtipäästä ja Rakasta - kohti sisäistä vapautta 1:1 syväluotaava valmennusohjelmani etenee loogisesti ja ymmärrettävästi auttaen sinua vahvistumaan sisältäpäin askel askeleelta turvallisesti ja pysyvästi.

Menetelminä käytän ratkaisukeskeisiä, terapeuttisia ja toimivia henkisen kasvun, tunnetaitojen sekä mielen ohjaamisen työkaluja. Henkilökohtaisia tapaamisia sinulla on kanssani jopa 4, jotka tapahtuvat zoomin välityksellä. Lisäksi käytössäsi on viikoittaisia inspiroivia luentoja, oivalluttavia tehtäviä ja hypnoottisia meditaatioäänitteitä. Materiaalia on runsaasti, mutta ei mitään liikaa, vaan kaikki tarkoin harkittua kasvuasi tukemaan!

Ohjelmani jälkeen sinulla on merkittävästi parempi itsetuntemus, voimaantuneempi ja maadoittuneempi olo edetä henkisellä polullasi. Lisäksi sinun on helpompi hyväksyä itsesi ja kehosi sellaisena kuin olet.

Autettuani jo satoja uupuneita sekä henkisestä kasvusta kiinnostuneita henkilöitä käymään läpi haastavia tunteita ja haitallisia uskomuksia, minulle on kehittynyt hyvin selkeä kuva toistuvista teemoista ja haasteista henkisen kasvun polulla. Olen ottanut tehtäväkseni auttaa henkisen polun kulkijoita oivaltamaan itsestään enemmän kuin he uskoivat olevan mahdollista.

🩷

HALUAN VARATA ILMAISEN PUHELINHAASTATTELUN JA KUULLA LISÄÄ

Palaute valmennuksesta

"Suurin apu on ollut ehdottomasti sun intuitiivisesta otteesta ja niistä lapsuuden tunnemuistojen parantamisesta. Niiden avulla sain paremmin kiinni, miten itse käydä aikajanaani läpi ja hoitaa muistoja energeettisesti." 

Palaute valmennuksesta

"Suuri sydämellinen kiitos. Täysin rehellisesti voin sanoa, että valmennus vei minua joiltain osin enemmän eteenpäin kuin vuoden psykoterapia."
.

Palaute valmennuksesta

”Isoin oivallus oli irtipäästäminen, joka sai itselleni uuden merkityksen ja se jotenkin konkretisoitui tunteiden käsittelyn suhteen. Vapauttavaa. Toki sitä pitää vielä harjoitella mutta pienin askelin eteenpäin."

Näillä sanoilla valmennettavat kuvailivat matkaansa:

💖"Herättelevä, luottavainen ja lempeä."

💖"Oivallus, lempeys, arvostus, kiitollisuus."

💖"Varmuus ja vahvistus omasta ajattelusta."

💖"Valmennusmatkaa kuvailisin vahvasti erilaisia tunteita esiin nostaneena kokemuksena."

💖"Oivaltava, herättävä, kasvattava, toivoa antava.

💖"Ravisteleva, välillä jopa ahdistava, palkitseva, kiitollinen."

💖"Olen oivaltanut miten tuon itseäni näkyväksi, nimenomaan itselleni!"

KENEN KANSSA TYÖSKENTELEN?

 

Työskenneltyäni satojen henkilöiden kanssa olen huomannut, että ihanteellisilla asiakkaillani on seuraavia ominaisuuksia:

 

  • Suorittajat ja perfektionistit, jotka ovat ajaneet itsensä loppuunpalaneen tilaan yhden tai useamman kerran, ovat totaalisen kyllästyneitä näihin toimintamalleihin ja ovat valmiita muuttumaan sisäisesti lempeämmäksi itseään kohtaan.
  • Ruuhkavuosiin itsensä kadottaneet naiset, jotka kärsivät liiallisesta kiltteydestä ja miellyttämisestä ja jotka ovat jollain lailla unohtaneet itsensä ja omat todelliset tarpeensa.
  • Henkilöt, jotka ovat tehneet sisäistä siivoustyötä esimerkiksi käymällä aiemmin terapiassa tai ovat kokeilleet erilaisia
    itsehoitomenetelmiä sekä mahdollisesti myös täydentäviä hoitoja, mutta etsivät vielä “sitä jotain” puuttuvaa palasta, läpimurtoa.
  • Henkisesti heränneet naiset, jotka haluavat viimeinkin kohdata kätketyt tunteet ja olla oman elämänsä alkemisteja
  • Naiset, jotka haluavat löytää herkkyytensä ja intuitionsa voiman sekä luopua liiallisesta itsekritiikistä, kukoistaa omana itsenään ja maadoittaa sydäntietoisuuden ja
    korkeamman itsen ohjauksen omaan arkeensa.

Uskon voivani auttaa sinua, mikäli
olet totaalisen kyllästynyt self-helppiin ja kaipaat aitoa tukea henkiseen kasvuusi ja todella janoat päästä eteenpäin!

 

Tärkeintä on, että työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat valmiita päästämään irti menneisyyden kivuista ja haluavat kasvaa sekä kehittyä ihmisinä ja sieluina.
Haluan, että olet valmis sitoutumaan 110% omaan kasvuprosessiin. Tämä tarkoittaa, että olet aktiivinen, kysyt ja pyydät minulta tukea tarvittaessa. Lisäksi sinun tulee valmennuksen ajan järjestää itsellesi noin 1 tunti viikossa verkkomateriaalin kuunteluun. Tämä on edellytys kasvullesi.

 

Tunnistin itseni ylläolevasta kuvauksesta ja haluan kuulla lisää

Katso vielä tämä video, tunnistatko itsesi?

 

Näin yhteiset 3 kk etenevät

Irtipäästä ja Rakasta-valmennus vaihe vaiheelta:

 

Tärkeintä on sinun henkilökohtainen kasvu

Valmennus etenee jokaisen kohdalla aina yksilöllisesti ja henkilökohtaisten kasvutavoitteiden sekä -haasteiden mukaisesti. Verkkoluennot luovat valmennuksen rungon, mutta isoin kasvu tapahtuu Susannan henkilökohtaisessa ohjauksessa valmennustapaamisten aikana. Tunnetaidot vaativat aina ammattilaisen kannattelua ja uskomukset lempeää peiliä.

Koska valmennus on terapeuttinen, haastattelen jokaisen asiakkaan tarkoin ja punnitsen soveltuvuutta yksilöllisesti. Näin saamme molemmat parhaan mahdollisen kokemuksen valmennuksesta! 

VARAA ILMAINEN HAASTATTELU TÄSTÄ

Koska on sinun vuorosi?

Varaa täysin maksuton puhelinhaastattelu Susannan kanssa. Kesto noin 45minuuttia. Yllättävän moni on sanonut, että jo pelkkä puhelu auttoi eteenpäin, vaikka ei olisi itse valmennukseen vielä lähtenyt mukaan. Puhelu ei sido sinua yhtään mihinkään!

HALUAN PUHELUN!

Kenelle valmennus ei sovi?

Tämä valmennus ei sovi kaikille eikä kaikkiin elämäntilanteisiin. Tästä syystä myös haastattelen jokaisen valmennettavan tarkoin ennen päätöstä kutsua mukaan. 

Valmennusta ei kannata harkita seuraavissa tapauksissa:

🚫Et ole kiinnostunut henkisestä kasvusta tai itsetuntemuksen lisäämisestä

🚫Kärsit voimakkaista hermostollisista oireista, posttraumaattisesta stressihäiriöstä tai sinulla on vakava mielenterveydenhäiriö (kuten hoitamaton masennus, voimakasta ahdistuneisuutta jne.) tai psykoottista oireilua

🚫Elämäntilanteesi on tällä hetkellä kriisiytynyt tai isossa muutoksessa. Myöskään silloin, jos olet niin kiireinen, ettet ehdi yhtään ottaa omaa aikaa, en suosittele osallistumista.

🚫Mikäli käyt tällä hetkellä psykoterapiassa, ei valmennus ole juuri nyt sinulle, kenties myöhemmin..?

🚫Mikäli olet harras uskovainen, myöskään siinä tapauksessa valmennus ei välttämättä sovi sinulle (valmennuksen ajatusmaailma ja filosofia ei ole sidottu mihinkään uskontokuntaan). 

🚫 Sinua ei kiinnosta läsnäolo, herkkyys, intuitio, sielukkuus, itsesi tutkiskelu ja syvällisempi ymmärtäminen

🚫 Haluat elää vain järjen maailmassa tai väheksyt ja piilotat tunteitasi sekä pidät henkisyyttä “huuhaana”

 

Kenelle valmennuksen läpikäyneet suosittelevat valmennusta:

 

✔️"Uskon, että jokainen voisi hyötyä, mutta täytyy olla herännyt omaan polkuun ja sisäiselle matkalle."

✔️"Suosittelen jokaiselle, joka tuntee olevansa jotenkin jumissa itsensä ja ajatustensa kanssa.
En suosittele ihmiselle, joka ei ole millään tasolla herännyt omalle henkiselle polulle, jotain kiinnostusta asiaan olisi varmasti hyvä olla. Ja jos ei itseä kiinnosta, ainakin täytyisi olla avoin ja ennakkoluuloton erilaisille ajatuksille."

✔️"Ihan kaikki hyötyisivät valmennuksesta! Kovin haastavaan elämäntilanteeseen valmennus ei kuitenkaan sovi, jos ajatukset on jatkuvasti muualla ja aika on kortilla."

✔️"Semmoiselle suosittelen, jotka on jo jonkun matkaa henkisyyden polulla, koska valmennuksessa on aika paljon opittavaa ja oivallettavaa."

✔️"Sellaiselle, joka oikeasti on tuntee kutsumuksen tekemään töitä oman itsensä eteen, eikä odota, että joku muu tekee työn hänen puolestaan. Susanna oli oiva tuki ja turva tällä tunteita herättäneellä matkalla. Sisäinen muutos ei tapahdu kolmessa kuukaudessa, mutta tänä aikana kirkastui moni asia, joka vaatii itseltä tätä henkilökohtaista työntekoa."

Valmentajasi esittely:

Mikäli kaipaat konkreettisia neuvoja siihen kuinka kasvaa ihmisenä ja sieluna yhtäaikaa - olen täällä auttamassa!


Henkinen polku avautui minulle vuonna 2011 ensimmäisen loppuunpalamiseni jälkeen rytinällä. Vuosia ahmin tietoa, opettelin irtipäästöä, itseni rakastamista, traumoista vapautumista ja vahvistin yhteyttä omaan sisimpääni ja intuitiooni sekä taivaisiin auttajiin. Samalla opiskelin sairaanhoitajaksi ja elin pikkulapsiarkea ja
voin sanoa, että haasteita ei todellakaan ole matkan varrelta puuttunut.
Silti en vaihtaisi yhtäkään oppia ja kokemusta pois, sillä ne ovat auttaneet minua oivaltamaan kuka todella olen ja mitä elämässä haluan. Kasvu jatkuu joka päivä ja siitä olen äärimmäisen kiitollinen.
Työni asiakkaiden kanssa opettaa ja oivalluttaa jatkuvasti lisää

 🩷

Palautetta minusta valmentajana:

"Olet rauhallinen, tsemppaava, eläytyvä, kuunteleva. Sain tukea ja tulin kuulluksi. Olet enkeli💖

Palautetta minusta valmentajana:

"Todellakin tulin kuulluksi ja sain tukea! Itselleni tunnut juuri oikealta ja toimintatapasi on IHANA!"

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä odotat?

Olisiko tässä tilaisuutesi sisäiseen muutokseen, jota olet kaivannut, kenties jo pitkään?

Varaa täysin maksuton 45min puhelinhaastattelu itsellesi NYT!

Puhelu ei sido sinua mihinkään. Puhelussa tutustumme toisiimme, saat kertoa mitkä ovat sisäiset tavoitteesi sekä suurimmat esteesi. Kerron sinulle vaihe vaiheelta kuinka voin auttaa, ja päätämme yhdessä tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.
HALUAN KUULLA LISÄÄ, PAINA TÄSTÄ