Mitä jos voisit vähitellen opetella jättämään taaksesi väsyttävän suorittamisen ja hankalissa tunteissa vellomisen?

“Opi pysähtymään sekä päästämään irti sinua jumiuttavista tunteista, ajatuksista ja stressistä. Löydä helpot keinot rentoutumiseen 21 päivässä”

Onko elämässäsi jatkuvasti kiirettä ja stressiä? Ovatko omat voimavarat päässeet unohtumaan kaiken ruuhkan keskellä ilman kunnon hengähdystaukoa? Useat meistä uuvuttavat itsensä olemalla ahdistuksen, rauhattomuuden, ylivireyden ja pahan olon vankeja, löytämättä keinoja helpottaa omaa oloa.

21 päivän helpossa pysähtymishaasteessa näytän sinulle tien kohti rauhallisempaa elämää ja sisäistä tasapainoa itsensä kuuntelun, itsensä äärelle pysähtymisen ja läsnäolon upean voiman avulla. ❤️

Sisäinen rauha ja rentous ovat ehkä lähempänä kuin uskotkaan.

Haluan löytää sisäisen rauhan!

Vähennä stressiä

Pitkäkestoinen stressi on monien fyysisten ja psyykkisten oireiden takana. Suorittaminen, puskeminen ja ponnistelu tuskin vie sinua kohti sisäistä vapautta. Olet kulkenut sitä polkua varmasti jo riittävän kauan!

Hyvästi hankalat tunteet ja sisäiset kahleet!

Olisiko jo aika oppia henkisesti päästämään irti sinua jumittavista tunteista, ajatuksista ja ihmissuhteista. Sinun ei tarvitse olla menneisyyden vanki!

Tervetuloa elämänilo ja aito yhteys!

Sinussa on kaikki vastaukset. Sinun tarvitsee vain pysähtyä, hiljentyä, antautua ja sallia itsellesi hyvää! Ja se tärkein: hyväksyä itsesi tässä ja nyt, ilman ehtoja!

Sisäinen rauha on ulottuvillasi

Kiireinen arki, huolestuttava maailmantilanne, arjen ahtaus, itsensä hukkaaminen… ei ihme että stressaannumme ja lankeamme murehtimiseen, negatiivisiin ajatuskehiin sekä yliajatteluun ja tunteiden torjumiseen.

Pysähtymättömyydestä on tullut niin normaalia, että moni uupuu ja väsyy, koska  elämme jatkuvasti yli omien voimavarojemme. Ajatukset surisevat päässä, eikä sisäinen rauha tunnu edes mahdolliselta.

Mikä pahinta, tämä on voinut jatkua jo pitkään: jopa vuosia! Jos tätä kehää ei katkaise, pitkän aikavälin seuraukset voivat olla katastrofaaliset.

Tiedän, mistä puhun. Omat uupumiskokemukset ovat opettaneet parhaiten oman itsen kuuntelua sekä pysähtymisen taidon ja herkkyyden arvon: tunteet tarvitsevat tilaa ja usein se tila on luotava tietoisesti itse. Itsensä kohtaamista EI VOI suorittaa, siihen täytyy uskaltaa antautua!

Me tarvitsemme päivittäin ajan, jolloin voimme pysähtyä ja olla vain itsemme kanssa sekä rauhoittaa kehoa ja mieltä! Painaa jarrua ja olla läsnä tässä hetkessä. Ei tuntikausien meditointia, vaan yksinkertaisia tapoja hengähtää!

 

Tiesitkö, että jokainen voi oppia stressiä ylläpitävän ja päässä loputtomalta tuntuvan ahdistavan ajatuskehän hiljentämisen?

Stressin ja huolien sijaan voit tavoittaa rentouden, rauhan ja sisäisen tasapainon. Se yleensä vaatii toistuvaa harjoittelua toimivilla menetelmillä.

Miltä se sinusta tuntuisi - mieti hetki, miltä elämäsi näyttäisi?

Se voisi näyttää esimerkiksi tällaiselta:

❤️ Osaat päästää irti hankalista ajatuksista ilman, että jäät murehtimaan niitä liian pitkäksi aikaa.

❤️ Löydät syvemmän yhteyden itseen ja omiin todellisiin tarpeisiin

❤️ Unenlaatusi paranee, olet virkeämpi ja sinulla on enemmän energiaa

❤️ Stressin, kuormituksen ja ylivireyden tunteet ovat vähentyneet huomattavasti

❤️ Sinulla on enemmän tilaa hengittää ja olosi on helpottunut, koska et takerru jokaiseen huoleen

❤️ Huomaat, miten mahtavalta levollisuus ja tyyneys tuntuvat, eikä ulkoinen maailma enää ahdista niin paljon

❤️ Opit hyväksymään ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet, valoineen ja varjoineen

Tässä vain muutama hyöty, jonka jatkuvan sisäisen melun ja kaaoksen katkaiseminen voi saada aikaan.

Miten tällaisen voi olotilan saavuttaa?

Taika piilee läsnäolon taidossa ja sen uskomattomassa voimassa. Kyllä, se on TAITO, jota voi opetella!

Ja nyt haluan auttaa myös sinua saavuttamaan sisäisen rauhan ja pääsemään irti jumittavista, energiaa, värähtelyäsi ja elämänlaatuasi laskevista tunteista ja ajatuksista.

Sinulla on lupa nauttia elämästäsi. 

Sinun ei tarvitse olla menneisyytesi vanki tai tyytyä siihen että “näin nyt vain on”.

Jatka lukemista, niin kerron miten voin auttaa sinua löytämään lisää levollisuutta arkeesi. Ei poppaskonsteja, sen lupaan ;).

Esittelyssä 21 päivän helppo pysähtymishaaste

Seuraavan 3 viikon aikana johdatan sinut kohti rauhaa ja rentoutta helppojen päivittäisten ääniharjoitusten avulla. Saat kurssilla kartan kohti sisäistä tasapainoa, rauhallisempaa ja selkeämpää elämää sekä turvallista ja maadoittavaa henkistä kasvua. Läsnäolon taito on kuin pyörällä ajo, kun sen kerran oppii, kulkee se mukanasi koko elämäsi - ja tällä kurssilla sinä opit tämän arvokkaan taidon ja vieläpä useita sisäisesti hoitavia tapoja löytää perille.

Olen mukana äänitteissä ohjaamassa sinua lempeästi kohti syvempää läsnäoloa ja ykseyttä itsesi kanssa.

Jos mietit, että “taasko yksi meditaatiokurssi”, niin lupaan, että tällä kurssilla saat paljon muutakin kuin pelkästään pysähtymistä ja läsnäoloa.

Olen koonnut mukaan paljon helposti omaksuttavaa tietoa henkiseen kasvuun, omien energioiden puhdistamiseen sekä itsensä kohtaamiseen lempeydellä.

Saat käyttöösi myös paljon käytännöllisiä ja helppoja menetelmiä omien ajatusten ja tunteiden käsittelyyn.

Kurssin menetelmät ovat asiakaspalautteiden mukaan tuoneet helpotusta myös univaikeuksiin ja nukahtamiseen sekä hermoston rauhoittamiseen. 

En tarjoa sinulle mitään pinnallista apua tai pintakiiltoa, vaan aidosti henkistä vapautta käytännöllisillä, testatuilla, tutuilla ja turvallisilla menetelmillä.

Alla kerron vielä tarkemmin, millä kaikilla tavoilla kurssi voi auttaa sinua.

12 tapaa, miten 21 päivän helppo pysähtymishaaste voi auttaa sinua

💖 Opit pysähtymään ja rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä 

💖 Vahvistat keho-mieliyhteyttäsi ja löydät syvemmän yhteyden itseesi ja omiin tarpeisiisi

💖 Pääset irti hankalista tunteista ja ajatuksista ja huomaat, ettet enää jää vellomaan niihin kuten ennen

💖 Vapaudut henkisistä jumeistasi - saat käytännöllisiä työkaluja henkiseen kasvuun ja itsesi hyväksymiseen

💖 Tunnet levollisuuden ja tyyneyden lisääntyvän elämässäsi

💖 Tunteet eivät räisky kuten ennen ja ihmissuhteita on helpompi hoitaa ärsyyntymättä pienistä

💖 Opit keinoja, miten vähentää stressistä johtuvaa jatkuvaa ylivireystilaa

💖 Opit rentouttamaan hermostoasi, jotta palaudut paremmin ja unesi syvenee

💖 Opit kohtaamaan ja parantamaan sisäistä lastasi

💖 Negatiiviset ajatukset ja muistot eivät häiritse sinua niin paljon kuin ennen, koska opit muuttamaan niitä viisaudeksi ja voimavaraksi

💖 Löydät ilon pysähtymiseen arjen keskellä (sinä voit onnistua, vaikka aikaisemmat pysähtymis- ja meditaatioharjoitukset eivät olisi toimineet kohdallasi)

Tämä kaikki voi olla pian totta myös sinun elämässäsi. Tule mukaan haasteeseen ja huomaa, miten helppoa ja ihanaa syvärentoutus, meditointi ja pysähtyminen voivat olla.

Tule mukaan 21 päivän pysähtymishaasteeseen!

Lue, mitä ihanat kurssilaiseni sanovat 21 päivän pysähtymishaasteesta

 

“Mielestäni sivut on selkeät ja harjoitukset hyviä. Ihanaa kun olet harjoitusten lisäksi kertonut myös tietoa pysähtymisestä yms. Sun ääni on miellyttävä, rauhallinen ja rentouttava :)

Paljon oon jo aiemmin tehnyt näitä harjoituksia, mutta moni harjoitus oli silti uusi. Syvärentoutus oli ihan super rentouttava, se oli hyvä tehdä ennen nukkumaanmenoa. Oon saanut työkaluja siihen, miten voi rentoutua nopeastikin työpäivän aikana kun tuntuu ylivireältä. Ja työkaluja siihen miten illalla saa unenpäästä kiinni nopeasti. (Ei vaan ehdi nauhoitteesta useimmiten kuuntelemaan kun pari minuuttia, ennen kun uni tulee 🙈) Tässä nyt jotain konkreettista sen valtavan tietomäärän lisäksi mitä oon kurssilta saanut. ”

 

 

“Harjoitukset olivat sopivan pituisia, ei liian pitkiä. Sekä kuului selvästi, että olit itsekin harjoitustilanteissa läsnä, et lukenut mistään valmiiksi kirjoitetusta tekstistä. Energiavuotojen katkaisemisesta oli tosi paljon apua. Nyt nämä ihmiset, jotka ovat "vieneet " energiaa, eivät enää niin vaikuta minuun kuin ennen, kun olen tehnyt harjoituksia. Sekä negatiivisten tunteiden irtipäästämisharjoitus oli vapauttavaa.”

 

“Sulla on miellyttävä ääni rentoutuksiin, myös mukana olevat musiikit on
täydellisiä <3 Näkyy, että olet panostanut miettimiseen, missä
järjestyksessä näitä on hyvä käydä. Tykkään myös, ettei äänitteet ole
paperista suoraan luettuja, vaan inhimillistä puhetta! Sun tapa kertoa,
on helppoa kuunnella ja tulee tunne, että sä osaat nää asiat.
Olet kertonut sopivasti teoriaa ja perusteluita, minkä vuoksi tai mihin
joku harjoitus vaikuttaa. Näistä mietin, että jos harjoituksia haluaa
kuunnella myöhemmin, tulee teoriapätkät myös uudelleen. 

Näin yhteinen 3 viikkoinen etenee

Saat joka päivä käyttöösi uuden 5 - 25 minuutin helposti seurattavan harjoituksen. Harjoitukset eivät ole liian pitkiä, joten ne mahtuvat hyvin päivääsi esimerkiksi aamuun herättyäsi tai iltaan nukkumaan mennessäsi. Lisäksi saat mukana ohjeet, miten saat harjoituksista parhaan hyödyn irti.

Kuka olen ja miksi olen oikea henkilö puhumaan näistä asioista?

Hei, olen Susanna Aarnikallio, 21 päivän pysähtymishaasteen valmentajasi. ​​Pitkä, vuosikymmenen sisäinen parannusmatka omaan itseeni on kasvattanut minusta henkisen kasvun mentorin ja ihmisten auttajan. 

Vuosia kärsin väsymyksestä ja uupumuksesta, masennuksesta, pitkäkestoista stressistä ja posttraumaattisista oireilusta, ylisuorittamisesta, paniikkihäiriöistä sekä herkkyyden tuomista haasteista tunne-elämässä… Olen kokenut elämäni aikana paljon erilaisia henkisiä haasteita, joiden vuoksi uskoin, että olen syvästi epäonnistunut, kun en vain pystynyt nauttimaan elämästä niin kuin olisin halunnut. 

Kaikki alkoi muuttua hiljalleen vuonna 2011, kun koin sisälläni henkisen heräämisen ja todellisuuskäsitykseni muuttui. Löysin tieni meditaation ja energiahoitojen maailmaan ja tiesin osuneeni "kultasuoneen". Pikku hiljaa aloin tehdä sisäistä siivoustyötä itseni kanssa ja elämä sai syvemmän merkityksen. 

Vuosia perkasin sisintäni ja purin hiljalleen haitallisia uskomuksia itsestäni. Samaan aikaan elin myös ruuhkavuosia ja opiskelin sairaanhoitajaksi. Tästä seurasi se, että uuvuin vielä uudestaan syksyllä 2014. Silloin päätin, että nyt riittää, en voi jatkaa enää loputonta stressaamista ja menneisyyden traumoissa vellomista.

Olen käynyt läpi kantapään kautta monet opit henkisellä polulla ja vähitellen alkanut löytää omaa todellista, sisäistä voimaa. Ilman pysähtymisen taidon opettelua en olisi koskaan päässyt tähän pisteeseen: herkkyydestä ja intuitiosta on tullut suurin työkaluni arjessa ja nykyään osaan jo kuunnella itseäni.

Pysähtymisestä, meditaatiosta ja henkisestä kasvusta on tullut jopa intohimo, ja mikä parasta olen päässyt tekemään siitä ammattini!

Koen tärkeäksi, suorastaan velvollisuudeksi jakaa oppimiani menetelmiä eteenpäin, sillä tätä taitoa tarvitsee jokainen: miten pitää itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta maailmassa, joka pursuaa aistiärsykkeitä ja häiriötekijöitä sekä puskee suorittamaan aina vain kovempaa? 

Entä jos vastaus onnellisuuteen piileekin juuri läsnäolossa ja taidot sen opetteluun ovat elintärkeitä sekä kullanarvoisia elämäntaitoja?

Tämän vuoksi loin 21 päivän pysähtymishaaste -verkkokurssin, jotta juuri sinä voit saada nämä arvokkaat elämäntaidot pysyväksi osaksi sinun elämääsi.

Kurssi on koottu myös asiakastyössäni ilmenneiden tarpeiden pohjalta eli menetelmät on testattu oikeilla ihmisillä. Teemat ovat toistuneet terapiatapaamisissa ja energiahoitoasiakkailla, joten harjoitukset ovat hyvin käytännönläheisiä.

 

Uskalla laskeutua rohkeasti päästä sydämeen lempeässä ohjauksessani. ❤️

Lupaan, että tätä ostopäätöstä et tule katumaan! 

Olen tiivistänyt verkkokurssille kaiken oleellisen vuosien aikana oppimani tiedon selkeästi ja  helposti omaksuttavasti, jotta sinä pääset eteenpäin sisäisessä siivoustyössä.

Sinun tarvitsee vain klikata itsesi kurssille ja nauttia matkasta! Loputon selfhelp-oppaiden kahmiminen on ohi ja aika oivaltaa oma voima itse!

EN JAKSA ENÄÄ JUMITTAA! TULEN MUKAAN

 

“Todella ihanat 21 päivää <3 Mitähän teen huomenna, kun ei ole uusia jaksoja ;) Ehkä aloitan alusta!? Kaikki ohjatut meditaatiot tuntuivat miellyttäviltä. Oma syntymä oli todella vaikuttava. Aion palata mahdollisimman usein näihin harjoitteisiin.”

 

“Hengitysharjoituksia olen tehnyt noin vuoden ajan, ja tuntuu, että
näillä sun harjoituksilla saan vahvistettua ja vielä juurrutettua
hengittämistä enemmän arkeen. Musta kajabi on helppokäyttöinen ja kulkee
aina sovelluksena mukana.”

 

“Aivan ihana matka, muutama välipäivä tuli näistä harjoituksista, mutta kovasti aina odotin, että pääsin jatkamaan.”

Sopiiko tämä verkkokurssi varmasti minulle?

Vuosia ihmisiä auttaneena voin sanoa, että tämä kurssi sopii erityisen hyvin sinulle jos yksi tai useampi näistä kuvaa sinua:

✔️ Koet arjessasi stressiä ja kiirettä ja sinun on vaikea pysähtyä itsesi äärelle

✔️ Stressi ja haastavat tunteet ovat usein läsnä ja niiden takia myös elämänlaatusi kärsii

✔️ Tunnet olevasi henkisesti jumissa tai hukassa itsesi kanssa

✔️ Laitat turhan usein muiden tarpeet oman jaksamisesi ja tarpeidesi edelle

✔️ Olet kokenut uupumisen merkkejä ja pelkäät, että tilanteesi pahenee

✔️ Olet jo uupunut ja haluaisit löytää keinot tilanteen helpottamiseksi

✔️ Jäät helposti kiinni negatiivisiin tunteisiin ja ajatuskehiin

✔️ Olet itseäsi kohtaan ankara ja kriittinen - sinusta olisi upeaa löytää myötätuntoa ja lempeyttä itseäsi kohtaan

✔️ Huomaat yliajattelevasi ja -analysoivasi ja siitä johtuva ylivireys kuormittaa sinua

✔️ Haluaisit pystyä elämään rennompaa elämää ja tuntemaan sisäistä rauhaa.

✔️ Haluat levollisemman olon

✔️ Haluat jaksaa paremmin arjessa, työssäsi ja ihmissuhteissa

✔️ Haluat olla tyytyväisempi itseesi ja elämääsi

✔️ Haluat nauttia elämästä ja tuntea lisää rakkautta sekä anteeksiantoa!

Kurssi ei sovi hyvin sinulle jos…

🚫Mikäli kärsit voimakkaista hermostollisista oireista, posttraumaattisesta stressihäiriöstä tai sinulla on vakava mielenterveydenhäiriö tai psykoottista oireilua, keskustele verkkokurssin ostamisesta ensin kanssani!

🚫Haluat jatkaa suorittamista, etkä ole valmis pysähtymään itsesi äärelle

🚫 Elät liikaa järjen ja tieteen maailmassa, etkä näe henkisyydessä mitään tolkkua

🚫 Sinua ei kiinnosta läsnäolo, herkkyys, intuitio, sielukkuus, itsesi tutkiskelu ja syvällisempi ymmärtäminen

🚫 Väheksyt ja piilotat tunteitasi ja pidät henkisyyttä “huuhaana”

🚫 Jos olet harras uskovainen, myöskään siinä tapauksessa kurssi ei välttämättä sovi sinulle (kurssin ajatusmaailma ja filosofia ei ole sidottu mihinkään uskontokuntaan)

Miksi sinun tulisi toimia nyt?

Tiedän valtavasti ihmisiä, jotka elävät jatkuvassa stressi- ja ylivireystilassa. Tiedän myös henkilökohtaisen kokemuksen kautta sen seuraukset ihmiselle, jos asialle ei tehdä mitään. Stressin hinta pitkällä aikavälillä on paljon kalliimpi kuin mitä esimerkiksi tämä kurssi maksaa sinulle. Jos olet lukenut tänne asti, on hyvin todennäköistä että tämä on juuri se mitä tarvitset.

Haluan rohkaista sinua mukaan tälle matkalle oppimaan upea läsnäolon taito ja voima. Paras hetki aloittaa oli eilen, toiseksi paras hetki on nyt. 

Jos et lähde mukaan toivon hartaasti, että jatkat sinulle sopivimman vaihtoehdon etsimistä. Toivon todella, että löydät keinot oman sisäisen rauhasi saavuttamiseen, se on pääasia.

Uudet tavat ja rutiinit on todistettu muodostuvan sinnikkäällä toistolla ja riittävän pienillä sekä helpoilla askelilla. Tämän vuoksi kurssi kestää 3 viikkoa! Kurssilla rakennamme yhdessä tätä arvokasta uutta rutiinia pala kerrallaan sopivan kokoisissa annoksissa.

Kolmen viikon päästä tästä hetkestä, pysähtymisestä ja läsnäolosta on tullut rutiini elämääsi, joka tuo sinulle sisäistä selkeyttä, rauhaa, rentoutta, tyyneyttä sekä tasapainottaa oloasi. Olet oppinut valjastamaan läsnäolon upean voiman, jonka vaikutukset ovat hyvin kauaskantoisia. Yli 12 vuotta meditoineena voin suositella tämän tavan harjoittamista ihan jokaiselle - et tule katumaan hetkeäkään, etkä voi koskaan epäonnistua.

Tule mukaan, sinä ansaitset nauttia vapaasta, rauhallisesta elämästä. 

EN JAKSA ENÄÄ JUMITTAA! TULEN MUKAAN

Lisää palautteita kurssilaisilta 

 

“Kiitos kuluneesta kolmesta viikosta! 

Pysähtymisestä ja läsnäolosta tuli jokapäiväinen tapa. Olen kuunnellut näitä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja usein töistä kotiin tullessa puhallellut wim hofin tahdissa työasiat pois mielestä. Ihan huikeeta ja käsittämätöntä miten paljon oon saanut apua tunteiden (lapsuuden traumojen) käsittelyyn ja ylipäätään alkanut tunnistaa missä tunteet tuntuu. Kauan kadoksissa ollut keho-mieli yhteys on palautunut! ja oon saanu apua ahdistukseen, itsevarmuuteen ja ns. Haitalliset häpeän tunteet on lieventynyt. Oon niin onnellinen ja kiitollinen, että pääsin mukaan. Niin ja nykyään nähtävästi oikeasti tunnistan rinnassani myös kiitollisuuden tunteen!"

 

“Tää (sydänkeskuksen avaus-meditaatio) oli kyllä todella upea! <3 Sopii hyvin myös esim. aamun avaukseksi, jos on tukkoinen tai muuten vaan "päässä" oleva olo yön jäljiltä. 528Hz kruunasi kokemuksen :)”

 

“Kiitokset hyvistä alustuksista ja erityyppisistä harjoituksista arjessa pysähtymiseen.Hengittämisen muistuttaminen on tärkeää,sekä kaikenlainen itsensä huomioiminen.Moni näistä herätti oikeasti ajattelemaan myös omia tarpeitani ja kuinka herkästi negatiiviset tunteet jää päälle ja kuinka niistä päästää irti.

Tässä vielä yhteenvetona kaikki mitä tulet saamaan

✔️ 21 upeaa äänitettä jotka johdattavat sinut sisäiseen rauhaan, itsesi hyväksyntään ja läsnäoloon.

✔️ Käytännöllisiä ja helppoja menetelmiä omien tunteiden käsittelyyn

✔️ Hyödyllistä tietoa itsesi hoitamiseen ja henkiseen kasvuun

✔️ Bonus 1: Kehon energiakeskusten tasapainotus -harjoitus

✔️ Bonus 2: 2 kpl live-tallenteita

✔️ Materiaalit käytössäsi 1 vuoden suljetulla kurssialustalla, jonne saat tunnukset heti oston jälkeen.

✔️ Opit elämääsi mullistavan läsnäolon taidon, joka pysyy voimavaranasi läpi elämän.

Tämä investointi omaan hyvinvointiisi on vain 77 € kertamaksu, ei muita kuluja!

Olisiko tuo summa kaiken arvoinen, jos oppisit rauhoittamaan kehoa ja mieltä sekä löytäisit sisäistä rauhaa ja tasapainoa?

Älä enää odota - tule mukaan ❤️
Kyllä, haluan oppia läsnäolon voiman ja saavuttaa sisäisen rauhan!

Haluatko maksaa kahdessa osassa?

Voit maksaa kurssin osallistumismaksun myös kahdessa pienemmässä osassa. Klikkaa alta painiketta, niin sinut ohjataan maksusivulle.

Maksa kahdessa osassa täällä.

Useimmin kysytyt kysymykset